點解女仔有性冇愛就冇可能?

我今年17,係前年因為同一班,所有識左個留過一年班ge男仔
佢出左加名花心,得把口,出手快同咸濕,但係因為我係個d事不關己,己不勞心ge人
所以我之前係完全唔知有佢ge存在
上年因為我地簡ge electives 一樣,所以會同班3年
而我地ge關係慢慢咁由35識7,變左做fd
我地個班成日都有gathering,所以我地成日都會成大班人咁吹水
但係可能因為我個班多男仔,所以有好多時ge話題都係SEX LOVE等等
有一日,我地個班打閃避球比賽,係比賽之前,我地兩個仲係自己係課室GE後面吹水
不過都係講SEX,我笑佢大我一年仲係青頭仔,佢就大我問我比唔比佢摸
因為我唔中2人大我,所以我比(而家諗番起都覺得自己好on9)
但係之後個日幾佢都冇同我講過野
我頂唔順,走去問佢:做咩呀?摸完後悔呀!會後悔ge個日就唔好摸啦!
但係佢竟然答我:唔係呀!我驚你嬲我咋
個刻真係想嬲都嬲唔落
但係之後佢就成日都有意冇意咁抽我水
不過我冇say no
所以呢個關係都keep左幾個月,佢間唔中會約下我出街,請我食飯
有一次,佢又大我,叫我同佢口交,我認承左佢
咬緊期間佢冇啦啦叫我起身,就開始打車輪
打左一陣,佢問我可唔可以比佢入
因為我個下load唔到野,所以我就係咁比左第一次佢
之後我同佢ge關係就由fd變左做sp
我地試過係學校d課室,商場後樓梯,巴士,屋企做
有時做完都會吹陣水先走
而平時我地都好少吹水,但係佢成日都會製造d花生比我地成班食
有一次,佢同佢女友炒大獲,咁佢女友當我係fd,所以同我講
但係當佢知道我知ge時候,就係咁話我
個次我勁嬲,佢搵我我冇理佢
我自己有諗過同唔同佢斷左個關係好
因為話晒佢都有女朋友,雖然我唔係中2佢
但係同佢做好正,我又好中2個感覺
再合加上佢女朋友都知有我ge存在
我地係其他人面前就扮fd,事實上就係sp
個次之後所有關於佢ge花生,我都唔會食
但係仲有keep住時不時會一齊開心下
到而家過左一年,我地ge關係都冇變
基本上我地兩個ge關係都係得我佢,佢女友,我best fd同佢best fd知
而佢地幾個都好清楚我係個咩人
但係我唔明點解我best fd同佢best fd都覺得我中2佢
叫我唔好中個頭埋去呢?
女仔有性冇愛就冇可能咩?

我建議你先翻譯普通話 不然很難分析

中肯XD

我的普通話很差啊!
你可以幫我嗎?

呃…看不懂…欸

我今年17,在前年因為同一班,所以認識了一個留班的男生
他出名花心和咸濕,但是因為我是個事不關己,己不勞心的人
所以我之前是完全不知道有他的存在
上一年因為我們的electives是一樣,所以會同班3年
而我們的關係慢慢由陌生人,變成了朋友
我們班上經常有gathering,所以都會一大班人談天
但是,可能因為我們班的男生比較多,所以我們的話題都是SEX LOVE等等
有一日,我們的班要打閃避球比賽,在比賽之前,我們兩個還在課室的後面談天
不過都是談SEX,我開玩笑的說:你大我一年還是個處男,
他唬我敢不敢讓他摸
因為我不喜歡別人唬我,所以我答應了
但是之後的幾天他都不理我
我真受不了,走去問他:幹什麼呀?摸完之後後悔啦?會後悔的那天就不要摸啦!
可是他居然答我:不是呀!我怕你生我的氣
那一刻真是生不下氣
但是之後他經常有意無意的對我毛手毛腳
不過我沒有say no
所以這個關係都keep了幾個月,他有時候會約我出街,請我食飯
有一次,他又唬我,讓我幫他口交,我答應了
口交期間,他突然叫我起來,就開始濕吻
之後,他問我可不可以給他上
因為我那個時候想不到東西,我又答應了
我就沒了我的第一次
之後我跟他的關係就由fd變成sp
我們試過在學校的課室,商場後樓梯,巴士,屋企做愛
有時候做完了都會談一談
而在平時我們很少談天,
有一次,他跟他女友吵架,因為他女友當我是朋友,所以跟我說
但是當他知道我知道的時候,就一直罵我
那次我很生氣,他找我我沒有理他
我自己有想過是不是應該不能再繼續
因為他都有女朋友,而我又不喜歡他
可是跟他做愛好舒服,我好喜歡那種感覺
再加上他的女朋友也知道有sp的存在
我們在其他人面前就扮fd,事實上就是sp
那次之後所有關於他的事,我都不會聽不會說
可是我們到了現在,有時候也會一起做愛,開心一下
現在過了一年,我們的關係也沒有變
基本上我們兩個的關係也只有我,他,他女友,我best fd跟他best fd知道
而他們幾個也很清楚我是一個怎樣的人
但是我不明白為什麼我best fd跟他best fd都覺得我喜歡他
問我:为什么你要自己扯进去
難道女生就不可以有性無愛嗎?

whatsapp我啦!
同你吹下
一定唔會溝你

我想你朋友跟他朋友是這樣想的,覺得你們倆之間挺曖昧的,所以才會覺得你喜歡他吧0.0